Chic Antique

Endless Summer... - forårets smukkeste nyheder

Vi er SÅ stolte over at kunne præsentere vores nye SPRING/SUMMER 2020 kollektion, Endless Summer, som uden tvivl vil lede tankerne hen på skønne sommerminder om solrige dage i haven og lune aftener på terrassen.

>> NYT KATALOG SPRING/SUMMER 2020! Se kataloget her >>

>> Chic Antique forhandler? Log ind her og se hele den smukke nye kollektion >>

Den nye kollektion indeholder det mest vidunderlige sommerinteriør til haven og hjemmet, heriblandt et væld af nye, skønne vintagemøbler, smukke lamper og utallige krukker, potter og skjulere. Du kan også se frem til en endeløs række af lysestager og lanterner, sommerens blødeste tekstiler, masser af nyt køkkeninteriør, ure, knager og hyldeknægte, mange fine zink-varer, vasketøjskurve i flet osv. osv.

Der er skruet helt op for romantikken til det kommende forår, og Endless Summer kollektionen indeholder et væld af smukke vintageprodukter, som du ikke kan være foruden!

Farverne er indbydende og dæmpede, og især den bløde antique creme farve, og den rustikke antique sort, går igen i hele kollektionen. Grundfarverne er tilsat et nøje afstemt strejf af smukke farvenuancer akkompagneret af flere forskellige skønne materialer – fælles for dem alle er, at de emmer af forår og sommer!

Kvaliteten er i højsædet i det store udvalg af møbler, interiør og brugskunst, hvor hvert enkelt produkt er designet og nøje udvalgt, med sans for de fine små detaljer. Der er lagt hjerte og sjæl i hver enkelt detalje – og det giver utvivlsomt kollektionen et smukt og autentisk udtryk. Endeløse sommerdage og lune nætter i lanternernes skær… Vi kan næsten ikke vente til sommeren kommer og byder os velkommen i haven med hygge på terrassen, i selskab med familie og gode venner.

Glæd dig til den nye, smukke Chic Antique kollektion Endless Summer – og til en endeløs række af skønne sommerdage i 2020.

De aller bedste hilsner fra alle os hos
Chic Antique Logo