Chic Antique

LE CRU

LE CRU – vores fantastiske serie af lækre franske delikatesser. Alle LE CRU varianter er nøje sammensat af vores smagsteam og fremstillet af kun de allerbedste råvarer. Delikatesserne er lavet i Frankrig ud fra traditionelle produktionsmetoder, for at få de helt rigtige og autentiske smage frem. LE CRU er skønne kvalitetsprodukter, i en smuk emballage - hvert et glas, låg og kværn er designet så kvaliteten er i top, og udseendet rammer den smukke franske landstil. Bon appetit!
Sorter faldende
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

1-24 of 64

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

LE CRU Delikatesser – franske tapas produkter

LE CRU Delikatesser er franske fristelser, der gør det nemt for dig at skabe et lækkert og smagfuldt måltid. Historien om vores franske delikatesser, LE CRU, går langt tilbage. Vi har brugt flere år på at finde frem til netop dette sortiment af delikatesser, som er produceret i Frankrig ud fra traditionelle metoder. Med LE CRU delikatesser ønsker vi at sætte fokus på simpel god madlavning med lækre kvalitetsprodukter. LE CRU har rødder i det sydeuropæiske køkken, og gør den daglige hverdagsmadlavning til en rejse ind i nye smage og kulinariske oplevelser. Alle LE CRU varianter er nøje sammensat af vores smagsteam og er fremstillet af kun de allerbedste råvarer. Og så er mange af delikatesserne glutenfri.

Lækre franske delikatesser skal naturligvis også pakkes smukt ind, og derfor har vi designet hvert et glas, låg, kværn, mv så de passer ind i vores Chic Antiques univers. På den måde understøtter serien vores øvrige Chic Antique produkter såsom vores køkkeninteriør og tapasbrædder. LE CRU smager ikke bare himmelsk, men skaber samtidig en sydfransk stemning i din butik og ikke mindst i din kundes køkken. Designet på vores LE CRU Delikatesser passer ind i langt de fleste hjem og er så fine, at de sagtens kan stå fremme.

Skab mersalg i din butik

Køb af vores LE CRU vil skabe et mersalg af både interiør og delikatesser i butikken, og vil skabe synergi i din butik, hvis du fx allerede har tilhørende delikatesseprodukter i samme stil. Emballagerne, labels og stil, understreger vores øvrige køkken interiør, tapasbrædder og interiør. Du har mulighed for at købe et fuldt sortiment med vores smukke franske reol, så du kan fremvise både delikatesser og interiør. Produkterne er produceret med ingen eller meget få tilsætningsstoffer og af rigtig gode råvarer og halvdelen af produkterne er glutenfri. LE CRU Delikatesser er alle produceret efter klassiske franske opskrifter.

FACTS om vores smagfulde LE CRU Delikatesser

 • • LE CRU er udviklet igennem mere end 2 år og lavet med tanke på at kunne smelte sammen med vores øvrige produkter i udtryk og stil.
 • • LE CRU delikatesser er lavet i Frankrig ud fra traditionelle produktionsmetoder og er skønne kvalitetsprodukter, i en smuk emballage.
 • • Hvert et glas, låg og kværn er designet, så kvaliteten er i top, og udseendet rammer den smukke franske landstil.
 • • Varedeklarationer er på dansk, tysk og engelsk.
 • • Serien af delikatesser består af mange forskellige varianter som for eksempel pesto, olier, tapenader, marmelader, salte, vineddiker, oliven og krydderier.
 • • Du kan købe et fuldt sortiment inkl. vores eksklusive franske reol, der består af 6 træhylder, som fremviser de lækre delikatesser perfekt.
Alle produkter er fremstillet i Frankrig af små lokale producenter af rigtig gode råvarer, og alle varianter er specielt udvalgt af vores smags team. Vi kan godt love jer, at de er yderst vanedannende!