Chic Antique

INVITATION   

Vi vil meget gerne invitere dig til at besøge vores smukke showroom i Holbæk, Danmark.

Her tilbyder vi selvfølgelig en personlig betjening og muligheden for at gå på opdagelse i vores helt ny-indrettede showroom, med masser af inspiration.

NB! Vores showroom er KUN åbent for forhandlere - og husk at bestille tid.

Det indbydende showroom er selvfølgelig stylet med vores nyeste kollektion, sammen med alle de skønne klassikere og alle vores bedst sælgende varer. Du kan gå på opdagelse i vores 2 brands, der både tæller interiør og møbler af mærket Chic Antique, samt lækre Éternel velværeprodukter – så her er masser af inspiration at hente!


Vi tilbyder flere forskellige muligheder - også online
 
 

Har du ikke mulighed for at komme og besøge os, så tilbyder vi også en personlig online ekspedition.
Her mødes vi online og en Chic Antique medarbejder guider dig rundt i vores showroom, så du "live" kan se nærmere på alle de skønne varer, som kunne være interessante for din butik. Din ekspedient er også klar til at svare på de spørgsmål du måtte have undervejs, og guide dig i din bestilling.

Ydermere er der selvfølgelig altid mulighed for at shoppe direkte fra vores online kataloger, hvor der er et lille plus ved hver vare – så den nemt og enkelt kan tilføjes kurven, mens du bladrer i kataloget. … og så kan du selvfølgelig ALTID se alle vores varer og afgive din bestilling i webshoppen på www.chicantique.dk bemærk, at rigtig mange varer har fået flere nye, smukke billeder, som du kan benytte dig af.

I udvalgte områder er der også mulighed for at møde en af vores dygtige agenter, der hellere end gerne aflægger dig et besøg. Kontakt os endelig for at høre nærmere om dine muligheder: Tlf. +45 59 120 121, E-mail: info@chicantique.dk.
Vi glæder os til at høre fra dig

Om vores smukke showroom kun 1 times kørsel fra København   

På vores adresse Højvang 5 i Holbæk i smukke Nordvestsjælland kan du som forhandler af vores produkter komme og besøge vores fantastiske showroom.

Det 250 m2 store showroom er altid indrettet med den seneste kollektion, som vores kreative team af dekoratører har arrangeret i inspirerende udstillinger. Der er masser af idéer, du kan tage med hjem til din butik, og input til, hvordan produkter kan sammensættes på nye måder.

Er du kunde eller er du interesseret i at blive kunde, så ring meget gerne til Kundeservice og aftal et besøg i showroomet. Du er meget velkommen til at komme og opleve alle vores romantiske produkter og placere en ordre. Venligst aftal en tid med kundeservice inden ankomst på  info@chicantique.dk  eller +45 59 120 121.  

NB! Vores showroom er KUN åbent for forhandlere.

Vores adresse er:

Chic Antique
Højvang 5
4300 Holbæk
Danmark
(ikke åbent for privatkunder)
Telefon: +45 59 120 121
Fax: +45 59 120 131
CVR. 27823785

Vores telefontid er::

Mandag - torsdag 09.00 - 15.00
Fredag 09.00 - 14.00