Chic Antique

Messer rundt om i Europa   

Messesæsonen AW20 var alt andet end normal. Vi deltog på messer i Herning, Hamborg og München, og vi er dybt taknemmelige for alle jer, der kom og besøgte os. Ligeledes er vi utrolig glade og taknemmelige for alle de dejlige besøg, vi har haft i vores showroom i Holbæk fra både ind- og udland. Og tak til alle jer, der lægger jeres ordrer i vores webshop og hos vores agenter. Stor tak.

Vi håber, at vi får mulighed for igen at deltage på en masse skønne messer rundt om i Europa i sæsonen SS21. Indtil da, tager vi altid gerne imod dig i vores showroom i Holbæk, Danmark. Her tilbyder vi selvfølgelig også en personlig betjening og muligheden for at gå på opdagelse i vores helt ny-indrettede showroom, med masser af inspiration. Husk blot at kontakte vores KundeService på telefon +45 59 120 121 og aftal et tidspunkt for dit besøg.

Indtil da så kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål eller andet.Kom på besøg i vores showroom og bliv inspireret!   

På vores adresse i Holbæk i smukke Nordvestsjælland kan du som forhandler af vores produkter komme og besøge vores fantastiske showroom.

Det 250 m2 store showroom er altid indrettet med den seneste kollektion, som vores kreative team af dekoratører har arrangeret i inspirerende udstillinger. Der er masser af idéer, du kan tage med hjem til din butik, og input til, hvordan produkter kan sammensættes på nye måder. 

Er du kunde eller er du interesseret i at blive kunde, så ring meget gerne til Kundeservice og aftal et besøg i showroomet. Du er meget velkommen til at komme og opleve alle vores romantiske produkter og placere en ordre. Venligst aftal en tid med kundeservice inden ankomst på   info@chicantique.dk  eller +45 59 120 121.  

NB! Vores showroom er KUN åbent for forhandlere.