Chic Antique

Messer og Showroom   

Messesæsonen 2021 bliver ikke som vi kender den. Flere messer er desværre aflyst eller flyttet. Vi håber dog, at vi igen får mulighed for at deltage på en masse skønne messer rundt om i Europa i løbet af 2021. Hold øje med siden her, som vi løbende vil opdatere.

Indtil da, tager vi altid gerne imod dig i vores showroom i Holbæk, Danmark. Her tilbyder vi selvfølgelig en personlig betjening og muligheden for at gå på opdagelse i vores helt ny-indrettede showroom, med masser af inspiration. Husk blot at kontakte vores KundeService på telefon +45 59 120 121 og aftal et tidspunkt for dit besøg. Vi overholder selvfølgelig myndighedernes råd og bærer maske og holder afstand.

Indtil du igen kan besøge os på en messe, kan du lægge dine ordrer i vores webshop, i vores showroom, hos vores agenter eller KundeService. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål eller andet.

Om vores smukke showroom kun 1 times kørsel fra København   

På vores adresse i Holbæk i smukke Nordvestsjælland kan du som forhandler af vores produkter komme og besøge vores fantastiske showroom.

Det 250 m2 store showroom er altid indrettet med den seneste kollektion, som vores kreative team af dekoratører har arrangeret i inspirerende udstillinger. Der er masser af idéer, du kan tage med hjem til din butik, og input til, hvordan produkter kan sammensættes på nye måder.

Er du kunde eller er du interesseret i at blive kunde, så ring meget gerne til Kundeservice og aftal et besøg i showroomet. Du er meget velkommen til at komme og opleve alle vores romantiske produkter og placere en ordre. Venligst aftal en tid med kundeservice inden ankomst på  info@chicantique.dk  eller +45 59 120 121.  

NB! Vores showroom er KUN åbent for forhandlere.