Chic Antique

Mød Chic Antique på messer i Danmark og Europa

De sidste 3 måneder har været alt andet end normale... Hele verdenssituationen er påvirket af COVID-19 og hverdagen har forandret sig for mange - og Chic Antique er ingen undtagelse herfra. Vi er dog tilbage for fuld tryk, med klare retningslinjer for vores medarbejdere og respekt for de gældende anbefalinger fra sundhedsmyndighederne, så vi alle kan passe godt på hinanden.

Lige om lidt står messesæsonen AW20 for døren. Indtil nu har det været meget uvist, hvilke messer der rent faktisk blev afholdt, udskudt eller aflyst pga. COVID-19. I løbet af de sidste par uger er mange ting faldet på plads og vi har på den baggrund besluttet at deltage på nedenstående messer.

Har du ikke mulighed for at besøge os på messe, eller vil du bare hellere komme på besøg hos os? Så vil det glæde os rigtig meget at tage imod dig i vores showroom i Holbæk, Danmark. Her tilbyder vi selvfølgelig også en personlig betjening og muligheden for at gå på opdagelse i vores helt ny-indrettede showroom, med masser af inspiration.

Se hvilke messer vi deltager på i 2020 nedenfor. Og indtil da, så kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål eller kommentarer. Vi glæder os meget til at møde jer!

MESSE BY DATO STAND NR.
TENDENCE Frankfurt 27.-30. juni Messen er desværre aflyst pga. COVID-19
FORMLAND Herning 13.-16. august Hal H - Stand H6140
MAISON & OBJET Paris 4.-8. september Messen er desværre aflyst pga. COVID-19
NORDSTIL Hamborg 5.-7. september Hal A3.0 - Stand E21 / OBS! Nye datoer
ORNARIS Bern 6.-8. september Messen er desværre aflyst pga. COVID-19
AUTUMN FAIR Birmingham 6.-9. september Messen er desværre aflyst pga. COVID-19
TRENDSET München 12.-14. september Hal A3 - Stand B41 / OBS! Nye datoer

Kom på besøg i vores showroom og bliv inspireret!   

På vores adresse i Holbæk i smukke Nordvestsjælland kan du som forhandler af vores produkter komme og besøge vores fantastiske showroom.

Det 250 m2 store showroom er altid indrettet med den seneste kollektion, som vores kreative team af dekoratører har arrangeret i inspirerende udstillinger. Der er masser af idéer, du kan tage med hjem til din butik, og input til, hvordan produkter kan sammensættes på nye måder. 

Er du kunde eller er du interesseret i at blive kunde, så ring meget gerne til Kundeservice og aftal et besøg i showroomet. Du er meget velkommen til at komme og opleve alle vores romantiske produkter og placere en ordre. Venligst aftal en tid med kundeservice inden ankomst på   info@chicantique.dk  eller +45 59 120 121.  

NB! Vores showroom er KUN åbent for forhandlere.