Chic Antique

I den gode sags tjeneste

Vi mener, at det er vigtigt at engagere sig i andre end sig selv. Vi er alle en del af et samfund – et større hele. Dem, der har overskuddet og ressourcerne bør, i det omfang det er muligt, hjælpe andre og ikke lade stå til. 

 

Under overskriften ”Alle skal have en chance”

Chic Antique er stærkt optaget af at tage det samfundsansvar, som det fører med sig at drive en forretning. Vi kalder det vækst under ansvar. Det er alment kendt, at verdensøkonomien, herunder Danmark, er udfordret trods en spirende opgang. Nyuddannede har sværere ved at komme i arbejde og de ældre ligeså.

Chic Antique er ikke bange for at gå forrest, fokusere på det positive i en nyuddannet og være med til at indføre og integrere dem på arbejdsmarkedet. Derfor har vi også en nyuddannet akademiker ansat til at løfte virksomheden til et højere og mere professionelt niveau. Samtidig ser vi en stor værdi i mennesker, der har mange års erfaring fra arbejdsmarkedet. De ældre har masser at byde på og er god arbejdskraft. Det er vores erfaringer. Vi vil gerne gå forrest i kampen om at bevare de grå guldkorn på arbejdsmarkedet.

 

Under den strålende sol

Vi tror på, at det er positivt for landenes egen økonomi men også verdensøkonomien, at vi støtter udviklingen i BRIK-landene. Når der opereres i et fjernt fremmed land, er det centralt at have kendskab til kultur og traditioner. Derfor besøger vores ejer og indkøbere vores samarbejdspartnere flere gange om året – også i mere privat regi. Flere samarbejdspartnere har også været på vellykkede visits i Danmark. Vi er fascineret af vores samarbejdspartneres måde at håndtere arbejdet på og hvordan alt er muligt.

Vi er stolte over at kunne bidrage til, at der opretholdes arbejdspladser i østen og skabes arbejdspladser herhjemme, særligt i en krisetid. Vi følger samfundsudviklingen nøje og sætter ind, hvor vi mener, at vi kan være med til at gøre en forskel for samfundet som helhed og for det enkelte menneske.

 

Det lokale under

Vi finder det vigtigt at støtte nærmiljøet, og derfor sponsorerer vi det lokale cykeltalent Jakob Egholm. Jakob er et meget lovende ungt talent, der kører for Trek–Segafredo.

Jakob vandt tilbage i oktober 2016 junior verdensmesterskabet i linjeløb i Qatar. Vi er stolte over, at vi nu kan sige, at vi sponserer en verdensmester. Vi har fulgt Jakob lige siden og ser frem til at følge ham videre i hans karriere.

 

Under den støttede mønt

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse og bliver hvert år bekræftet i, at vores støtte gør en forskel for det umådeligt store stykke arbejde, som Kræftens Bekæmpelse foretager sig. 

Vi støtter også de Danske Hospitalsklovne, som gør et særligt stykke arbejde, der for en stund kan lette sorg og frustration hos det syge barn gennem blandt andet latter og leg.

Chic Antique støtter Danske Hospitalsklovne